ProHyvinvointi

Luonnollisesti parasta hoitoa

Jotta Sinulla olisi hyvä olo ja parempi mieli

LUONTAISTERVEYSKESKUS

yhteisvoimin

Vastaanottotilojen vuokraus

Työharjoittelupaikka opiskelijalle

Oletko ammattitaitoinen ja yhteistyöhaluinen kokonaisvaltaisten ja luonnonmukaisten hoitomuotojen asiantuntija? Esimerkiksi ravintoneuvoja (funkt), osteopaatti, luontaisterapeutti, psykoterapeutti, taideterapeutti, tmv.

Luontaisterveyskeskus ProHyvinvointi toimii Kehä 1 ja Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä, suuren kauppakeskus Kaaren vieressä, lääkäri- ja hammaslääkärikeskuksen naapurissa.

Meille on helppo tulla julkisilla ja omalla autolla joka suunnasta pääkaupunkiseutua.

Merkityksellinen hyvä työ, sitoutuminen erinomaiseen asiakaspalveluun, esimerkillisyyteen, uudistumiseen ja kasvuun ovat Luontaisterveyskeskuksen perusta ja ProHyvinvoinnintekijöiden menestymisen ydin. Näillä yhteisillä arvoilla olet tervetullut joukkoomme.

Liity tiimiin edistämään kokonaisvaltaista ja luonnonmukaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia.

 

Yhteisvoimin onnistumme parhaiten!

 

Luontaisterveyskeskuksen palveluntarjoajat toimivat kaikki itsenäisinä yrittäjinä yhteisen hyvän asian puolesta; asiakkaidemme hyvinvointia palvellen.

 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, kysy lisätietoja vastaanottotilojen vuokrausmahdollisuudesta asiakaspalvelustamme info(at)luontaisterveyskeskus.fi

Kehittyvänä yrityksenä olemme voineet tarjota hyviä työssäoppimispaikkoja liiketalouden tai muun alan opiskelijoille opiskelujen työharjoittelujaksoille.

Harjoittelu räätälöidään kulloisenkin opintojaksosi aikatauluun ja sen tehtäviin voidaan sisällyttää opintojakson sisältövaatimuksiin liittyviä tehtäviä, joiden dokumentointia voit sitten käyttää esimerkiksi portfoliossasi ja lopputyössäsi.

Meillä on ollut harjoittelijoita pidempiä ja lyhyempiä jaksoja.
Kuukauden jaksolla omaksut perustehtävät, mutta vaativampien tehtävien, kuten esimerkiksi markkinoinnin strategiointi, sähköisten palveluiden kehittäminen tai liiketoiminnan suunnittelu - mikä ikinä opintojesi aihe onkaan - oppimiseen tarvitset pidemmän jakson, jotta prosessi voidaan tehdä mielekkäästi loppuun saakka.

Opintoihin liittyvä työharjoittelu on sinulle maksutonta ja palkatonta. Oppimismahdollisuutesi vastineeksi teet vastaanottovirkailijan perustehtäviä. Ne pitävät sisällään asiakaspalvelua ja asiakassuhteiden hoitamista, toimistotöitä, siisteyden ylläpitoa, markkinoinnin tehtäviä sekä sähköisten palveluiden hoitamista.

Täydellistä osaamista emme opiskelijoilta odota, sitähän olet oppimassa meillä, mutta reipas ote tehtävien suorittamiseen, sisäinen ja ulkoinen siisteys ja asiallisuus, sosiaalinen korrektius, oma-aloitteisuus, hyvä oivalluskyky ja sujuva suomenkielentaito vaaditaan.

Ystävälliset yhteydenotot CV:n kera info(at)luontaisterveyskeskus.fi

Aukioloajat:

 • Ajanvaraus toimii sähköisesti 24h
 • Hoitoja ja palveluja saatavilla arkisin klo 10-20
 • Palvelut viikonloppuisin sopimuksen mukaan

Luontaisterveyskeskus
ProHyvinvointi

Laulukuja 4, 1. kerros
00420 Helsinki

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected]
Työntekijöiden suorat osoitteet löytyvät heidän tiedoistaan.

Yhteydenotto-lomake asiakaspalveluun:

 • Sijainti: Kehä 1/Hämeenlinnantien risteys, Kauppakeskus Kaaren viereinen talo
 • Pysäköinti: kauppakeskuksen parkkialueella tai p-hallissa
 • Bussit: Kampista nro:t 41, 42
  Elieliltä 43, 451, 452, 453
 • Junat: Keskustan suunnasta P lentoaseman suunnasta I
  + Kannelmäen asemalta bussit 43, 56 tai kävellen n. 600m
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.