ProHyvinvointi

Luonnollisesti parasta hoitoa

Jotta Sinulla olisi hyvä olo ja parempi mieli

LUONTAISTERVEYSKESKUS

Asiakkaiden kokemuksia

"Kokonaisvaltaisesti huomioonottavaa, asiantuntevaa ja kaikin puolin parasta hoitoa!"

"Asiallinen palvelu ja hoidot olivat tehokkaita."

"Asiaan paneutuvaa, asiakaskeskeistä, tuloksellista hoitoa homeopatialla. Myös hierontahoidot tehokkaita. Hyvä sijainti ja ”kodikas” sisustus ja miellyttävä ilmapiiri."

"Klassinen hieronta toi avun huimauskohtauksiini, jotka johtuivat mitä ilmeisimmin kymmenien vuosien istumatyöstä ja stressin aiheuttamasta jatkuvasta lihasjännityksestä. Kahdeksan hoitokertaa takana ja tulokset niin hyviä, että uskallan suositella niska-hartiavaivoista kärsiville."

"Suosittelen lämpimästi homeopatiaa koko perheen vaivoihin, itse apua saaneena jo 25 vuoden ajan isoihin ja pieniin asioihin, ja lapsiani sekä koiraani melkein pelkästään homeopatialla hoitaneena."

"Itselläni keho oirehti voimakkaasti. Päätin hakea luontaista apua ongelmiini ja sainkin paljon apua hyvin eri osa-aluille. Olen erittäin tyytyväinen saamaani apuun ja ideointiin tulevaisuudessa. Olo on kevyt ja murheet on jotenkin helpommin käsiteltävissä. Nyt todellakin tiedän mistä saan avun, jos maailma kaatuu taas päälle. Kiitos Kristiina <3"

"Olemme saaneet useisiin oireisiin ja sairauksiin apua Kristiinan homeopaattisessa hoidossa. Viimeisimpänä surusta (ystävän kuolema, toisen vakava sairaus) toipumiseen ja lapsen yhtäkkiä ilmestyneisiin iho-oireisiin (kuiva, karhea iho kasvoissa ja käsissä) sekä syylään. Parantuminen on varsinkin lapsilla hämmästyttävän nopeaa esim. syylä sormessa kuivui vajaassa kahdessa viikossa. Usein lapsi on lähtenyt parantumaan jo samana päivänä. Aiemmin olemme saaneet apua mm. elämän muutostilanteissa (uudessa työpaikassa aloittaminen, muutto toiselle paikkakunnalle, koulun aloittaminen) sekä lapsen kuivan ihon paranemiseen sekä tunne-elämän kehityksen pulmiin. \nHomeopaattinen hoito on kätevää!"

"Olen saanut isoa apua Kristiinalta. En tiedä kuinka monta eri terapeuttia olen nähnyt ja yrittänyt löytää apua ongelmiini. Tässä hoidossa tapahtui jotakin, muutos. Iso semmoinen. Minun oireet: paniikkihäiriö, ahdistus ja ihmisten pelko vähentyi rajusti. Nämä vanhat tunteet ja ajatusmallit kääntyi ja hävisi. Vahvistuin ja aloin olemaan vapaampi. Nyt en ole ollut hoidossa ja menossa takaisin, koska tunnen että en ole valmis vielä. Oireet pahentui alussa aina mutta hävisi pari päivän päästä. Se oli se ainoa rankka kokemus. Mielummin se kuin voida näin koko elämäni ja syöda apteekin lääkeittä jotka ei hoida syytä vain oireita."

"Palvelu on hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa."

"Olen todella tyytyväinen. Joillekin osa-alueille (esim. yht. kunnalliselle) tietoa voisi olla enemmän, jolloin kokemuksia olisi helpompi välittää. Pidän hoitoa hintavana, samoin suosituksia apuvälineistä ym. mutta toisaalta laatu on ollut sen mukaista. Toivoisin, että väliinputoajille + mamuille ym. ja sote-palvelujärjestelmän uhreille, joille yhteiskunta on kääntänyt selkänsä, löytyisi hoitoa halvemmilla hinnoilla hyväntekeväisyystyönä, eli että syntyisi verkosto heidän auttamisekseen."

"Minulla on laatikossa lukemattomia käyttämättömiä lääkereseptejä, joita en ole tarvinnut kun olen aina kääntynyt loppuen lopuksi homeopaatin puoleen!"

"Olemme perheenä saaneet avun homeopatiasta mm. astmaan, lapsettomuuteen, korvatulehduksiin, angiinaan, yskään, poskiontelotulehduksiin, pelkoihin, endometrioosiin, kuukautisvaivoihin, nivelrikkoon, ruokamyrkytykseen, ihottumaan, paniikkihäiriöön, jännittämiseen, silmätulehduksiin, synnytykseen, loukkaantumisiin, vatsavaivoihin, alakuloon, suruun ja ahdistukseen, keuhkoputkentulehdukseen. Ja koiralle nivelrikkoon, anaalivaivoihin, yskään, eroahdistukseen, ”hot spotteihin”, paukkupelkoon, valeraskauteen."

"Kristiinan taito tavoittaa vaivasta kuin vaivasta syvempi syy ja havainnoida kokonaisuutta on omaa luokkaansa! Kuulla ja nähdä ohi sanojen, ja sanoittaa sitä myös asiakkaalle. Kiitos Kristiina lukemattomista kerroista, joina olen saanut avun kauttasi =)"

kukkakimppu-700x525

Sydämellinen kiitos kaikista palautteista!

Halutessasi voit lähettää oman palautteesi saamastasi hoidosta yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai täyttämällä asiakaspalautelomakkeen käyntisi yhteydessä. Arvostamme paljon kaikkea saamaamme palautetta.

Aukioloajat:

 • Ajanvaraus toimii sähköisesti 24h
 • Hoitoja ja palveluja saatavilla arkisin klo 10-20
 • Palvelut viikonloppuisin sopimuksen mukaan

Luontaisterveyskeskus
ProHyvinvointi

Laulukuja 4, 1. kerros
00420 Helsinki

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected]
Työntekijöiden suorat osoitteet löytyvät heidän tiedoistaan.

Yhteydenotto-lomake asiakaspalveluun:

 • Sijainti: Kehä 1/Hämeenlinnantien risteys, Kauppakeskus Kaaren viereinen talo
 • Pysäköinti: kauppakeskuksen parkkialueella tai p-hallissa
 • Bussit: Kampista nro:t 41, 42
  Elieliltä 43, 451, 452, 453
 • Junat: Keskustan suunnasta P lentoaseman suunnasta I
  + Kannelmäen asemalta bussit 43, 56 tai kävellen n. 600m
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.